, - F35E349C802BABF493C06646F2D45107
Acum poti cumpara in 4 rate fara dobanda prin TBI BANK Nu gasesti produsul cautat pe site ? Suna la 0723070401 si primesti oferta

Cum deshidratam legumele si fructele?

Cum deshidratam legumele si fructele?
Recomanda utilizarea deshidrator.Oferim 
Deshidratorul dispune de un ventilator automat care circula aerul cald pentru a asigura o deshidratare uniforma. Alimentele deshidratate pot fi o foarte buna gustare pentru ca isi pastreaza aproape intreaga valoare nutritionala si aroma.
Cu aceste deshidratoare aveti modul perfect de a conserva fructe, legume, carne, peste, flori si multe altele, la o temperatura cuprinsa intre 35 si 90 grade.
Avantajul deshidratarii alimentelor este ca se reduce cantitatea de apa din produse (ajung la un continut de apa de pana la 12%),astfel se impiedica dezvoltarea normala a microorganismelor, deoarece nu le este prielnic acest mediu.
In ceea ce privesc datele tehnice va putem spune ca : puterea deshidratorului este de 1000 W, tensiune 220 V, controlul este mecanic, este dotat cu protectie la supraincalzire, iar materialul din care este confectionat este inox alimentar de foarte buna calitate.
Deshidratorul propus de noi spre vanzare este un aparat foarte usor de folosit. Avantajul acestui produs este ca  poate fi lasat sa functioneze si pe perioada noptii (datorita protectiei de supraincalzire cu care este dotat), astfel dimineata avem toate sansele sa gasim deshidratarea terminata.
Oferim consultanta in stabilirea necesitatilor dumneavoastra .Produsele sunt insotite de factura si garantie
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!